Retourbeleid

Retourneerbeleid

1. Algemene voorwaarden: Wanneer je een product van Huis Van Wok koopt, heb je het recht om het artikel binnen 14 dagen na de leveringsdatum te retourneren als het niet aan je verwachtingen voldoet of defect is. Het product moet ongebruikt zijn en in dezelfde staat waarin je het hebt ontvangen en in de originele verpakking.

2. Herroepingsrecht: Als klant van Huis Van Wok heb je een wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen. De herroepingstermijn gaat in op de dag dat je het product ontvangt. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, informeer je ons per e-mail naar info@wok-group.com met een duidelijke verklaring van je beslissing om van de aankoop af te zien.

3. Retourprocedure:Als u een product wilt retourneren, neemt u contact op met onze klantenservice op info@wok-group.com voor een retouradres en instructies. De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending, tenzij het product defect is of wij een fout hebben gemaakt bij de levering.

4. Terugbetaling: De terugbetaling zal worden uitgegeven zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd. De restitutie omvat de prijs van het product en de verzendkosten die bij aankoop zijn betaald, maar niet de kosten van de retourzending. De terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending, op dezelfde betaalwijze die voor de aankoop is gebruikt.

5. Ruilrecht: Als je een product wilt ruilen voor een ander product, moet je dezelfde procedure volgen als voor een retourzending. Vermeld in uw bericht dat het om een ruiling gaat en geef aan welk product u in de plaats wilt hebben.

6. Claim: Als het product defect is of niet overeenkomt met de beschrijving op de website, heb je het recht om het product te claimen. Neem contact met ons op via info@wok-group.com om een claim in te dienen. In het geval van een erkende claim, zal Huis Van Wok alle kosten dragen, inclusief retourzending.

7. Contact: Als je vragen hebt over retourzendingen, annuleringen, ruilingen of klachten, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail op info@wok-group.com of telefonisch op +337 56 86 32 94.